Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦΘΙΩΤΙΔΑ: Νεκρός στα 51του χρόνια ο Νίκος Παπαγεωργίου...

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Νεκρός στα 51του χρόνια ο Νίκος Παπαγεωργίου…

Βαρύ πένθος στη Φθιώτιδα με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού φιλόλογου Νίκου Παπαγεωργίου.
Ο μόλις 51 ετών εκπαιδευτικός αλλά και πολυπράγμων στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Φθιώτιδας, παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν τέτοια όμως να προϊδεάζουν για τον θάνατο του.
O Νίκος Παπαγεωργίου, εκπαιδευτικός φιλόλογος και διδάκτωρ φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (PhD Classics στο Royal Holloway, University of London), με καταγωγή από την Κομοτηνή, εργαζόταν την τελευταία τριετία στο Λύκειο Καμένων Βούρλων, ενώ τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.
Ο Νίκος με μεγάλη πολιτιστική δραστηριότητα στη Λαμία – στην οποία ήρθε το 2010 – και στη Φθιώτιδα, διατελέσας για πολλά χρόνια μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου και από το 2015 έως το 2020 με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο του πολιτισμού, όντας μια πολυδιάστατη πνευματική προσωπικότητα.
Οι συνάδελφοί του και οι μαθητές του στο Λύκειο Καμένων Βούρλων τον αποχαιρετούν με τα καλύτερα λόγια αναγνώρισης των προσπαθειών του για την εκπαίδευση και για την προσωπικότητά του.
«Με βαθιά συντριβή και οδύνη πληροφορούμαστε σήμερα την απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και εξαίρετου εκπαιδευτικού, Νίκου Παπαγεωργίου. Αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους του ανθρώπους, στους γονείς και τη μονάκριβη κόρη του. Χρόνια τώρα στο ίδιο σχολείο, σε αντικρινά γραφεία μοιραστήκαμε μαζί του καθημερινές χαρές και δυσκολίες, κοινές αναζητήσεις και όνειρα για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Υπήρξε ένας ιδιαίτερα διακριτικός και ευγενής άνθρωπος, πάντα στο πλευρό των μαθητών του και των συναδέλφων του.
Αγαπημένε μας Νίκο θα σε θυμόμαστε για πάντα!»
Συλλυπητήριο μήνυμα κοινοποίησε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας:
«Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του εξαιρετικού συναδέλφου Παπαγεωργίου Νίκου κλάδου ΠΕ02 φιλολόγων.
Ο Νίκος υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τα τελευταία τρία χρόνια στο Γενικό Λύκειο Καμένων Βούρλων. Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη με την απώλεια ενός νέου συναδέλφου που διακρινόταν για την ευγένεια, την καλοσύνη και την λογοτεχνική του δεινότητα.
Καλό Παράδεισο, Νίκο
Καλή Ανάσταση»
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img