Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
16.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο στη Μεσογείων: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο εικονολήπτρια του...

Τροχαίο στη Μεσογείων: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα»…

«Έσβησε» στην άσφαλτο εργαζόμενη της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Μεσογείων, λίγο μετά το ύψος του Σταυρού και η οδηγός του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.
Η είδηση του τροχαίου
είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, μεταδόθηκε από το «Καλημέρα Ελλάδα» ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα. Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συντετριμμένοι στον άερα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, στον αέρα της εκπομπής, το τροχαίο σημειώθηκε ενώ η Μαίρη Μάτσα πήγαινε στο πλατό της εκπομπής. Το ότι πλησίαζε η ώρα έναρξης της εκπομπής και εκείνη δεν είχε φτάσει ακόμα, έκανε τους συνεργάτες της να ανησυχήσουν και να την αναζητήσουν στο τηλέφωνο
, ενώ ρεπόρτερ της εκπομπής μετέβη στο σημείο για να μεταδώσει την είδηση του τροχαίου, όπου και διαπιστώθηκε, βλέποντας το αυτοκίνητο, ότι επρόκειτο για τη συνάδελφό τους.
Η Μαίρη Μάτσα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καθώς έβγαινε από τη γέφυρα, χτύπησε στα προστατευτικά.
Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή στη Μαίρη Μάτσα:

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img