Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια – νεκρός ο 69χρονος οδηγός του ΙΧ...

Τροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια – νεκρός ο 69χρονος οδηγός του ΙΧ…

Τροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια - Από την Αμάρυνθο ο 69χρονος οδηγός του ΙΧΘρήνος για τον 69 ετών άνδρα Κ.Μ. από την Αμάρυνθο, ο οποίος επέβαινε στο όχημα το οποίο συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ερέτρια.
Ήταν λίγο μετά τις 15:00, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Κύμη – Αθήνα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ επιβατικό όχημα, της φωτογραφίας στην Ερέτρια.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης μετέτρεψε το αυτοκινήτο σε άμορφη μάζα, ενώ ο 69χρονος οδηγός του βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Υπενθυμίζουμε ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΠΥ Χαλκίδας όπου απεγκλώβισαν την σορό του καθώς και εθελοντές της ΕΣΔΔΕ και της Fetes Club.
Οι επιβάτες του λεοφωρείου βγήκαν χωρίς να έχει κάποιος τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχασε τις αισθήσεις του μετά από ανακοπή με αποτέλεσμα την σύγκρουση κάτι που θα δείξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που διατάχθηκε.

rtroxaio

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img