Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤρεις νεκροί και 21 διασωθέντες μετά τη βύθιση λέμβου νοτιοανατολικά της Χίου...

Τρεις νεκροί και 21 διασωθέντες μετά τη βύθιση λέμβου νοτιοανατολικά της Χίου…

Τις σορούς τριών ατόμων περισυνέλλεξε από τη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Χίου το Λιμενικό Σώμα, μετά τη βύθιση λέμβου με μετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες που επέβαιναν στη λέμβο -και ήταν πιθανότατα 27- κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του 112, λέγοντας ότι το σκάφος τους βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Από το πρωί στο σημείο του συμβάντος είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και έως αυτήν τη στιγμή έχουν διασωθεί 21 άτομα (13 άνδρες, επτά γυναίκες και ένα παιδί).
Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και δύο πλωτά του Λ.Σ., ένα ελικόπτερο super puma, ένα ελικόπτερο του Ελληνικού Στρατού, ένα πλοίο δύναμης του ΝΑΤΟ, τρία αλιευτικά και τρία παραπλέοντα πλοία. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 5 με 6 Μποφόρ.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img