Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα...

Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα…

Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 27 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδραΤουλάχιστον 27 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους εργαζόμενοι σε μεταλλευτική εταιρεία, σκοτώθηκαν την Παρασκευή όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε βγήκε από τον δρόμο στις Άνδεις κι έπεσε σε χαράδρα στο νότιο τμήμα του Περού.
«Δυστυχώς θρηνούμε τους θανάτους 27 εργαζομένων μας μετά την πτώση σε χαράδρα του λεωφορείου που τους μετέφερε στην Αρεκίπα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μεταλλευτική εταιρεία Ares, διευκρινίζοντας πως άλλοι 16 τραυματίστηκαν.
Η εισαγγελία της περιοχής ανέφερε ότι ο οδηγός του λεωφορείου είναι ανάμεσα στους νεκρούς. «Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη περιοχή», είπε ο εισαγγελέας Τζόνι Ρομέρο, εκτιμώντας πως η αιτία του δυστυχήματος μπορεί να ήταν πως ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img