Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στη Μακρυνεία: 46χρονη έχασε τη ζωή της από εκτροπή οχήματος...

Τραγωδία στη Μακρυνεία: 46χρονη έχασε τη ζωή της από εκτροπή οχήματος…

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Μακρυνείας. 46χρονη, κάτοικος Θέρμου, έχασε τη ζωή της όταν εκτράπηκε το Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε.
Το δυστύχημα συνέβη περί τις 03:40 τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο από Ζευγαράκι προς τη Γαβαλού, στο ύψος των Παπαδάτων.
Στο σημείο αυτό εξετράπη το όχημα της άτυχης γυναίκας και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής (από Αγρίνιο και τον Εθελοντικό Σταθμό Γαβαλούς) που ανέσυραν τη 46χρονη χωρίς τις αισθήσεις της από το όχημα.
Την έρευνα για το δυστύχημα ενεργούν αστυνομικοί του Σταθμού Γαβαλούς, οι οποίοι σχημάτισαν και τη σχετική δικογραφία, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img