Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέσσερις νεκροί και 60 τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στις Φιλιππίνες...

Τέσσερις νεκροί και 60 τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στις Φιλιππίνες…

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε σήμερα τις βόρειες Φιλιππίνες είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 60, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπένχαμιν Άβαλος.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επαρχία Μπενγκέτ, ένας στην επαρχία Άμπρα και ένας σε άλλη επαρχία, κατά τον νεότερο απολογισμό που έδωσε ο κ. Άβαλος σε συνέντευξη Τύπου.
Ο σεισμός 7 βαθμών σημειώθηκε στις 08:43 (τοπική ώρα· 03:43 ώρα Ελλάδας) σε μικρό εστιακό βάθος, δέκα χιλιομέτρων, στην ορεινή επαρχία Άμπρα της μεγαλύτερης νήσου των Φιλιππίνων, της Λουζόν. Ήταν ο ισχυρότερος που έχει πλήξει το αρχιπέλαγος εδώ και αρκετά χρόνια.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img