Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
12.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτην "Γειτονιά των Αγγέλων" ο 11χρονος Λάμπρος...

Στην “Γειτονιά των Αγγέλων” ο 11χρονος Λάμπρος…

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο 11χρονος Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έδινε μάχη με σπάνια ασθένεια.
Το μικρό αγγελούδι που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, από τα πρώτα στάδια της ζωής του κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες, καθώς είχε προσβληθεί από μία σπάνια ασθένεια.
Η σπαρακτική ανάρτηση της οικογένειας
Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση η οικογένεια του 11χρονου Λάμπρου. «Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια» αναφέρεται στην ανάρτηση και προσθέτουν «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.
Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».
«Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι Αγγελε μας» καταλήγει η ανάρτηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img