Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοκ στην Ηλεία: Πέθανε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης...

Σοκ στην Ηλεία: Πέθανε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης…

Εχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενάντια στο φωτοβολταϊκό πάρκο της Ένωσης Αγρινίου στο φράγμα Πηνειού
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.
Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Βλαγκούλης
Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν περίπου 70 ετών, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Ο Θόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει τον Ν. Ηλείας χιλιάδες φορές. Στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε την θέση του πρώτου επιλαχόντα.
Ο Θόδωρος Βλαγκούλης στο πολιτικό φυλλάδιο του αναφέρει για τον εαυτό του:
«Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια»


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img