Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοκ: Πέθανε 14χρονο παιδί από κορωνοϊό...

Σοκ: Πέθανε 14χρονο παιδί από κορωνοϊό…

Το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» χωρίς τελικά να τα καταφέρει…
Ένα ακόμη παιδί, θύμα της πανδημίας μετρά η Φθιώτιδα. Πρόκειται για 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.
Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο γονείς του παιδιού είναι ανεμβολίαστοι και νοσούν από κορωνοϊό.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img