Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο-σοκ στην Κόρινθο: 15χρονος ο ένας οδηγός – Νεκρή η 18χρονη αδελφή...

Τροχαίο-σοκ στην Κόρινθο: 15χρονος ο ένας οδηγός – Νεκρή η 18χρονη αδελφή του και ο 16χρονος φίλος τους…

Το τροχαίο που βύθισε σε πένθος την Κόρινθο σημειώθηκε στις 05:35 τα ξημερώματα, στο 95,4 της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τριπόλεως στο ύψος ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου την ένας 15χρονος ενώ θύματα ήταν η 18χρονη αδερφή του και ο 16χρονος φίλος τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr το όχημα που οδηγούσε ο 15χρονος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ και συγκρούστηκε με ένα δεύτερο όχημα το οποίο επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός.
Από τη μοιραία σύγκρουση, ανασύρθηκαν νεκροί μια 18χρονη και ένας 16χρονος οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της νεκρής κοπέλας. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.
Από την παρέα των νεαρών, στη θέση του συνοδηγού επέβαινε ένας ακόμη 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Τόσο τα δύο νέκρα παιδιά όσο και οι τραυματίες είναι κάτοικοι Κορίνθου.
Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img