Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡαγίζει καρδιές ο σύζυγος της Γιώτας από τη Στράτο Αγρινίου που έφυγε...

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Γιώτας από τη Στράτο Αγρινίου που έφυγε μόλις 33 χρόνων…

Aνείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην Στράτο του δήμου Αγρινίου η είδηση του θανάτου της Γιώτας Τσαούση που έφυγε μόλις στα 33 έτη και ήταν μητέρα δύο παιδιών. Η 33χρονη είχε γεννηθεί στη Στράτο ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της στην Πτολεμαΐδα. Συγκλονίζει ο σύζυγός της με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Καλό ταξίδι μωρό μου…..😪😪😪καλή αντάμωση…….αγάπη μου μοναδική……που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ….για όσους αδερφούς επιθυμούν η σορός της αγαπημένης μας συζύγου και μαμάς θα βρίσκετε αύριο 20/10/2021 στον ιερό ναό μεταμόρφωσεως Πτολεμαΐδας….στης 4:30 το απόγευμα….😪😪😪

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝΛΑΤΡΕΥΤΗΜΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΜΑΣ MU T ਵ ΤΣΑΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΤΩΝ 33 Κηδεύουμε ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 20 /10/2021 και ώρα 17:00 μ.μ Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος <<ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ>>. Η Σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 16:30 μ.μ. Παρακαλούμε όλους τους συγγενείς και φίλους να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. ΙΓΟΝΕΙΣ o ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΑ ΠΑΙΛΙA‘ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ rpaфeio ΤελΕτωΝ ΛΙΑΜΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 24630 27222 69 44 382209 ΕΠΙΒΑΤΩΝ 43 -ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ"
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img