Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΠύθωνας κατάπιε μία γυναίκα στην Ινδονησία. Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι την έβγαλαν...

Πύθωνας κατάπιε μία γυναίκα στην Ινδονησία. Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι την έβγαλαν ζωντανή μέσα από την κοιλιά του…

Σύμφωνα με την Washington Post και το Jakarta News, η γυναίκα ονομάζεται Γουάγκ Μα και ζει σε νησί της Ινδονησίας. H σοδειά καλαμποκιού της οικογένειας της, βρισκόταν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της. Όταν άργησε να επιστρέψει, οι συγγενείς της μαζί με άτομα από το χωριό, ξεκίνησαν να την αναζητούν….
Τα ίχνη της βρέθηκαν αμέσως, το ίδιο και οι σαγιονάρες που φορούσε, αλλά και το μαχαίρι που είχε μαζί της, υπό τον φόβο της επίθεσης αγριόχοιρων. Τελικά, σε κοντινή απόσταση, ξεπρόβαλε ένας δικτυωτός πύθωνας, του οποίου το στομάχι ήταν εμφανώς πρησμένο. Οι συγγνείς της άτυχης κοπέλας, αν και ακούγεται απίστευτο, ισχυρίζονται ότι κατάφεραν αρχικά να σκοτώσουν το φίδι και στη συνέχεια να ανοίξουν την κοιλιά του. Προς μεγάλη τους έκπληξη λέγεται πως βρήκαν την Γουάγκ Μα αρτιμελή κα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες, ζωντανή….
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img