Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠως έγινε η επίθεση στην Ιερά Σύνοδο – Πιο σοβαρή η κατάσταση...

Πως έγινε η επίθεση στην Ιερά Σύνοδο – Πιο σοβαρή η κατάσταση του Μητροπολίτη Άρτας…

moni-petraki__2_Σοκ προκαλεί η επίθεση στα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου κατά την διάρκεια συνεδρίασης της στη Μονή Πετράκη πριν από λίγο. Δράστης είναι ιερέας από τη Μητρόπολη Βέροιας που παραπέμφθηκε στο Επισκοπικό Δικαστήριο και αποφασίστηκε η καθαίρεσή του.
Ένας 37χρονος ιερέας από τη Βέροια, που είχε συλληφθεί το 2018 για ναρκωτικά φέρεται είναι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης εις βάρος των Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη.
Μόλις του ανακοινώθηκε η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr, έβγαλε από τη τσάντα του ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και το πέταξε μπροστά στην έδρα, στα μέλη του Επισκοπικού Δικαστηρίου. Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο 6 Μητροπολίτες: Κηφισίας κ.κ Κύριλλος, Άρτας κ.κ Καλλίνικος, Κασσανδρείας κ.κ Νικόδημος, Κονίτσης κ.κ Ανδρέας, Ζακύνθου κ.κ Διονύσιος Γλυφάδας κ.κ Αντώνιος και ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Μητροπολίτη Κηφισίας και του Μητροπολίτη Άρτας ενώ οι υπόλοιποι Μητροπολίτες φέρουν ελαφρά τραύματα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img