Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠερίστα Ναυπακτίας: Έφυγε ξαφνικά ο παπαβασίλης...

Περίστα Ναυπακτίας: Έφυγε ξαφνικά ο παπαβασίλης…

Με ένα άσχημο μαντάτο ξύπνησαν σήμερα οι κάτοικοι στο χωριό Περίστα Ναυπακτίας
Ο παπά Βασίλης, έφυγε χθες βράδυ ξαφνικά από εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, σηκώθηκε να ανοίξει την τηλεόραση και έπεσε αμέσως στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου η γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.
Ο παπά Βασιλης Καραγκούνης, 76 ετών, κατάγεται από την Κονίσκα Τριχωνίδας. Ήταν αγρότης μέχρι το 1988, οπότε και μετακόμισε στην Περίστα και έγινε ο παπάς του χωριού, όπου λειτουργούσε μέχρι χθες.
Αγαπήθηκε πολύ από τους κατοίκους και τύγχανε μεγάλου σεβασμού και αποδοχής. Γνωστός χορευτεράς, έσερνε πρώτος τον χορό στα πανηγύρια. Πάντρεψε, βάφτισε αλλά και χήρεψε στην Περίστα.
Δείτε φωτογραφία από τον τελευταίο χορό του παπαβασίλη στο πανηγύρι στον Πέρκο, στις 6 Σεπτεμβρίου:

 

We read it in:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img