Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΤΡΑ: 18χρονος φοιτητής πήδηξε από μπαλκόνι σε κατάσταση πανικού...

ΠΑΤΡΑ: 18χρονος φοιτητής πήδηξε από μπαλκόνι σε κατάσταση πανικού…

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με πολλά κατάγματα στο σώμα του παραμένει ο 18χρονος φοιτητής που βούτηξε στο κενό από τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα.
Για το συμβάν στην Πάτρα είχαν συλληφθεί δυο κορίτσια 18 ετών οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης.
Σύμφωνα με το gnomip τα δύο κορίτσια , που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 20.00 της Παρασκευής ο 19χρονος φέρεται να έκανε χρήση ουσιών και στη συνέχεια σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο, κατευθύνθηκε στην έξοδο κινδύνου και βρέθηκε στο κενό.
Ο νεαρός βρέθηκε τραυματισμένος στον χώρο του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται η πισίνα. Με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο νοσοκομείο εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Ο 18χρονος είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.
Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας «η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.
Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.
Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.
Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!”
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img