Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέθανε ο Γιώργος Ανδρέου...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέθανε ο Γιώργος Ανδρέου…

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος ΑνδρέουΘλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του Γιώργου Ανδρέου σε ηλικία 85 ετών.  Ο εκλιπών αγωνίστηκε με τη φανέλα του Τριφυλλιού από το 1956 έως το 1966, μετρώντας πάνω από 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του Γιώργου Ανδρέου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1937 στην Αθήνα και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το 1956. Αγωνίστηκε στο Τριφύλλι επί μία δεκαετία, από το 1956 έως το 1966, συμμετέχοντας ως βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής των Πρασίνων, στο αριστερό άκρο, στο τεράστιο επίτευγμα του συλλόγου, στο αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 1963-64. Συνολικά κατέγραψε 174 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και περισσότερες από 200 με το τριφύλλι στο στήθος.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του”.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img