Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Είχε κάνει καριέρα στον ΟΦΗ...

Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Είχε κάνει καριέρα στον ΟΦΗ…

Μίλτος Ανδρεανίδης ΟΦΗΤην τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 62 ετών, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ΟΦΗ, ο Μίλτος Ανδρεανίδης.
Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.
Ο Μίλτος Ανδρεανίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο «Ωνάσειο» όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.
Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή ο γαμπρός του, Νεκτάριος Φραγκιαδάκης ο οποίο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ο γαμπρός μου ο Μίλτος Ανδρεανίδης εδώ και πολύ καιρό δεν ήταν καλά και έκανε μεγάλο αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα στο Ωνάσειο στην Αθήνα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και αργά μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από τη ζωή. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου. Γαμπρέ μου καλό σου ταξίδι…Η θέση σου είναι στο παράδεισο!!»
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος των Παλαίμαχων του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης τον αποχαιρέτησε αναφέροντας:
«Ο Αγαπημένος μας Αδελφός Φιλος Συμπαίκτης στον ΟΦΗ, Μίλτος Ανδρεανίδης. Δεν Μπορώ Να Το Πιστέψω Καλό Ταξίδι»
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της κηδείας του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img