Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη, μητέρα πέθανε μια βδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα...

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη, μητέρα πέθανε μια βδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα του γιου της…

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη, μητέρα πέθανε μια βδομάδα μετά τον θάνατο του γιου της σε τροχαίο. Δεν είχε μάθει τίποτα για τον θάνατο του παιδιού της.
Πιο αναλυτικά, δικηγόρος στην Κρήτη είπε το τελευταίο αντίο πριν από μια εβδομάδα στον 20χρονο γιο του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σήμερα, «έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα του, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.
Σύμφωνα με το cretapost, η 52χρονη δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της καθώς βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου.
Η γυναίκα ήταν φιλόλογος στο Καπετανάκειο, ενώ σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την ταφή του γιου της, θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14:00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.
Την περασμένη Δευτέρα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 20χρονο, στο Νέο Κοιμητήριο, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό.Φίλοι του 20χρονου αφήνουν καθημερινά λουλούδια στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, αδυνατώντας να πιστέψουν πόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός ακόμη νέου ανθρώπου.
Ο 20χρονος Γιώργος ήταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής. Ο ίδιος τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου, επέστρεφε από τη βόλτα του ωστόσο έχασε την ζωή του σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης.
Ήταν 06:30 το πρωί, όταν ο 20χρονος έβγαινε με τη μοτοσικλέτα του από την Κυρίλλου Λουκάρεως προς την Αγίου Μηνά. Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.
Το άψυχο σώμα του 20χρονου βρέθηκε σε απόσταση περίπου έξι μέτρων από το αρχικό σημείο της πρόσκρουσης, ενώ η μηχανή σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.
Από την αυτοψία των τροχονόμων διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο, αφού δεν εντοπίστηκαν ίχνη από φρενάρισμα στο οδόστρωμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται να μην είχε το δίπλωμα που απαιτείται για τη μεγάλου κυβισμού μηχανή ιδιοκτησίας του.
Ο 20χρονος φορούσε κράνος, ωστόσο όπως λένε πηγές στο cretapost δεν τηρούσε τις κατάλληλες προδιαγραφές. Ο φοιτητής τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι και άφησε στο σημείο του δυστυχήματος, την τελευταία του πνοή.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img