Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞΑΝΘΗ: Πέθανε λοχαγός κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης...

ΞΑΝΘΗ: Πέθανε λοχαγός κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης…

Ένας 49χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης, έχασε αιφνιδίως τη ζωή του, μέσα στο στρατόπεδο, την ώρα εκπαίδευσης.
Πρόκειται για λοχαγό στον οποίο παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αλλά λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και κατέληξε.
Αναλυτικά:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης.
Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img