Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΤΟΥΜΠΑΪ: Δεκαέξι νεκροί και εννέα τραυματίες έπειτα από φωτιά ...

ΝΤΟΥΜΠΑΪ: Δεκαέξι νεκροί και εννέα τραυματίες έπειτα από φωτιά …

Δεκαέξι νεκροί και εννέα τραυματίες έπειτα από φωτιά στο ΝτουμπάιΈνα κτίριο κατοικιών στην περιοχή Al Ras της Deira του Ντουμπάι τυλίχθηκε σε τεράστια φωτιά το Σάββατο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δεκαέξι ανθρώπους και άφησε εννέα τραυματίες, σύμφωνα με την Πολιτική Άμυνα του Ντουμπάι.
Η αιτία της πυρκαγιάς διαπιστώθηκε ότι ήταν «η έλλειψη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις ασφάλειας και ασφάλειας του κτιρίου», σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από εκπρόσωπο της Πολιτικής Άμυνας του Ντουμπάι την Κυριακή.
Δεκαέξι νεκροί και εννέα τραυματίες έπειτα από φωτιά στο ΝτουμπάιΗ ανακοίνωση επιβεβαίωσε επίσης ότι οι αρμόδιες αρχές διερευνούν το περιστατικό και θα δημοσιεύσουν λεπτομερή αναφορά για τα αίτια του ατυχήματος.
Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 12:35 μ.μ. και κατάφερε να εκκενώσει το κτίριο μέσα σε έξι λεπτά.
Η φωτιά, που ξεκίνησε σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο, κατασβέστηκε περίπου δύο ώρες αργότερα στις 14:42.
Η πολιτική άμυνα του Ντουμπάι προέτρεψε τους ιδιοκτήτες και τους κατοίκους κατοικιών και εμπορικών κτιρίων να τηρούν τις απαιτήσεις και τις οδηγίες ασφάλειας και ασφάλειας για την πρόληψη τέτοιων ατυχημάτων στο μέλλον.
Η περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό είναι πυκνοκατοικημένη και στεγάζει γνωστές αγορές όπως το Παζάρι Χρυσού και το Παζάρι Μπαχαρικών.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τεράστιους καπνούς να αναβλύζουν από το κτίριο και κάποιοι προσπάθησαν να σώσουν τους ενοίκους, αλλά ο καπνός ήταν πολύ πυκνός.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img