Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝοσοκομείο Αγρινίου: «Από τον Νοέμβριο επέζησε μόνο ένας από 40 ασθενείς στη...

Νοσοκομείο Αγρινίου: «Από τον Νοέμβριο επέζησε μόνο ένας από 40 ασθενείς στη ΜΕΘ κορωνοϊού»

Ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, νευροχειρουργός Κωνσταντίνος Μπακόπουλος, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά θνησιμότητας στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου.
Οκ. Μπακόπουλος ανέφερε ότι όλοι στο νοσοκομείο ψάχνουν σε βάθος να βρουν τις αιτίες που έχουν προκαλέσει αυτό το θλιβερό στατιστικό και τόνισε ότι είναι δεδομένο οι μονάδες κορωνοϊού να έχουν υψηλό ποσοστό θνητότητας, όχι όμως και 100%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, από τους 40 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου, μόνο ένας επέζησε!
Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών αναφέρθηκε και στις ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό του νοσοκομείου Αγρινίου, λέγοντας ότι το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ικανοποιητικό, αλλά στο ιατρικό υπάρχει σημαντικό πρόβλημα επάρκειας. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 98%, αλλά από το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη οι μισοί.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img