Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρό ένα ζευγάρι στο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου...

Νεκρό ένα ζευγάρι στο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου…

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Τσουκαλέϊκων, στο οποίο ένα ζευγάρι έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οδηγός φορτηγού που μετέφερε σταφίδα -για άγνωστη αιτία- έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να «διπλώσει» στην άσφαλτο. Εκείνη την ώρα ένα Ι.Χ. όχημα που κινείτο προς την ίδια κατεύθυνση δεν πρόλαβε να φρενάρει καρφώθηκε στην καρότσα του φορτηγού.
Η μοιραία πρόσκρουση οδήγησε, δυστυχώς, στον θάνατο τους επιβάτες του Ι.Χ. οχήματος. Σε αυτό επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα, οι οποίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους.
Πρόκειται για τον 54χρονο Θ.Κ. και την 45χρονη σύζυγό του Ε.Κ. που διατηρούσαν καφέ στην Αμαλιάδα. Σημειώνεται ότι όλοι ήταν κάτοικοι της πόλης.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img