Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός 19χρονος σμηνίτης στο Άκτιο...

Νεκρός 19χρονος σμηνίτης στο Άκτιο…

fob aktionΤην τελευταία του πνοή, έχοντας τραυματιστεί από όπλο, άφησε 19χρονος σμηνίτης στο Άκτιο το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Ο νεαρός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΑ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ ο 19χρονος καταγόταν από την Άρτα.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:
Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, o Σμηνίτης Ζ.Μ., ετών 19, ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, ευρισκόμενος εν υπηρεσία.
Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img