Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός 17χρονος σε τροχαίο στη Νέα Πέραμο – Ανιψιός του τραγουδιστή Θάνου...

Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο στη Νέα Πέραμο – Ανιψιός του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου…

Νεκρός 17χρονος σε δυστύχημαΝεκρός 17χρονος σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για τον ανιψιό του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου, από το συγκρότημα «Διάφανα Κρίνα».
Ο άτυχος νέος έφυγε από ένα φιλικό του σπίτι στη Νέα Πέραμο για να πάει σε κάποιο άλλο, όταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Όπως περιέγραψαν οι φίλοι του, οι οποίοι ήταν μπροστά στο δυστύχημα και όπως είναι φυσικό έχουν υποστεί μεγάλο σοκ, το ποδήλατο πολτοποιήθηκε και ο 17χρονος Θάνος εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά.
Οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε άμεσα, όμως, το παιδί είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Ο άτυχος νεαρός το τελευταίο διάστημα έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική και μάλιστα, είχε ανεβάσει τα τραγούδια του στο youtube.
Ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης και η κάμερα του T-live βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img