Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός σε τροχαίο στο Μπρονξ ο νεαρός ομογενής Γιώργος Τυράς...

Νεκρός σε τροχαίο στο Μπρονξ ο νεαρός ομογενής Γιώργος Τυράς…

Νεκρός σε τροχαίο στο Μπρονξ ο νεαρός ομογενής Γιώργος ΤυράςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ο νεαρός Γιώργος Τυράς (George Tyras), γιος του γνωστού ομογενούς επιχειρηματία, Μιχάλη Τυρά (Mike Tyras), σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή του Μπρονξ τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Major Deegan Expressway, μεταξύ της εξόδου 10 (West 230 Street) και εξόδου 9 (Fordham Road), όταν η BMW M3 Sedan, στην οποία επέβαινε ο Γιώργος Τυράς με μια γυναίκα –για την οποία ο «Εθνικός Κήρυκας» («Ε.Κ.») δεν έχει ακόμη τα στοιχεία- και κινούνταν προς τη νότια πλευρά, προσέκρουσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που άνηκε στην εταιρεία Whole Foods. Οπως έγινε γνωστό, ο θάνατος των δύο νέων ήταν ακαριαίος.
Οδηγός του φορτηγού οχήματος είναι ένας 57χρονος άνδρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, αλλά παρέμεινε στο σημείο προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων του NYPD (NYPD Highway District’s Collision Investigation Squad). Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν είχε γίνει κάποια σύλληψη, αλλά η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη.
«Ηταν κάτι απροσδόκητο, ξαφνικό, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την οικογένεια», δήλωσε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος του Συλλόγου Κασιωτών, Γιώργος Μαστρομανώλης, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια Τυρά, αλλά και προσωπικά τον ίδιο τον εκλιπόντα.
«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Ο Γιώργος ήταν ενεργό μέλος της νεολαίας του Συλλόγου μας, ενώ έπαιζε και μουσική στις εκδηλώσεις μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, είχαμε και άλλα περιστατικά, χάσαμε τόσους ανθρώπους μέσα σε 2-3 μήνες», είπε ο κ. Μαστρομανώλης.
Ο Γιώργος Τυράς ήταν ο γιος της Ευδοκίας και του Μιχάλη Τυρά, ο οποίος, μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας “Victory Food Service”, η οποία εισάγει ελληνικά προϊόντα, ενώ αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές. Ο Μιχάλης Τυράς έχει έναν ακόμα γιο, τον Μηνά.
Παρ’ ότι η Αστυνομία δεν ταυτοποίησε επισήμως το όνομά του, η τραγική είδηση μαθεύτηκε πολύ γρήγορα, ενώ απαρηγόρητοι οι φίλοι του νεαρού εξέφραζαν την οδύνη και τα συλλυπητήριά τους στα κοινωνικά δίκτυα, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο αναπάντεχα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img