Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΜυτιλήνη: Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του...

Μυτιλήνη: Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του…

kittenΔεν χωράει ο νους την απανθρωπιά ενός αδίστακτου 52χρονου, ο οποίος πήρε στο κυνήγι τα αδέσποτα γατάκια που βρίσκονταν σε έναν δρόμο στη Μυτιλήνη και δεν δίστασε να σκοτώσει μπροστά σε δεκάδες μάτια ένα από αυτά… ποδοπατώντας το!
Οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες «πάγωσαν» όταν είδαν τον δράστη να κυνηγά τα ανυπεράσπιστα ζώα και να πατάει με μανία ένα από αυτά, θανατώνοντάς το με αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και κατήγγειλαν το φρικιαστικό περιστατικό.
Βάσει των περιγραφών που έδωσαν οι μάρτυρες, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για θανάτωση ζώου συντροφιάς.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img