Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΑΜΙΑ: Δεν τα κατάφερε ο γνωστός επαγγελματίας που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε...

ΛΑΜΙΑ: Δεν τα κατάφερε ο γνωστός επαγγελματίας που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε…

Λαμία: Δεν τα κατάφερε ο γνωστός επαγγελματίας που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσεΣτο Νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε ο 66χρονος επαγγελματίας Μιχάλης Παντίδος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (12/1) υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Πιπίνου.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα ανεξέλεγκτο να προσκρούσει σε άλλο. Αμέσως κοντά του έτρεξαν άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και σπίτια, ενώ πολύ γρήγορα επενέβησαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Μάλιστα οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν το παράθυρο από το αυτοκίνητο για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν επί τόπου ΚΑΡΠΑ προσπαθώντας να κερδίσουν τις πιθανότητες για να τον επαναφέρουν.

Τελικά ο 66χρονος κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος του την οικογένειά του αλλά και όσους των γνώριζαν. Επρόκειτο για έναν από τους πιο σωστούς επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου. Άλλωστε τα αυτοκίνητα ήταν η μεγάλη του αγάπη όπως και η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας.
Από τους πιο πιστούς της οπαδούς της ομάδας ακόμη και τα πέτρινα χρόνια, είχε φτάσει σε όλα τα σημεία του ορίζοντα για να την υποστηρίξει.
Οι φίλοι του στις εξέδρες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους «Μισέλ», δε θα ξανακάτσει δίπλα τους να φωνάξει για τη Λαμιάρα και τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι με την παρακάτω ανάρτηση:
«Το κακό μαντάτο μας διέλυσε… Τι έχουμε περάσει και που δεν είχαμε πάει Λαμιάρα Μισέλ….. Στο επανιδείν φίλε μου καλέ»

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img