Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛάρισα: Γέννησε και το πέταξε στα σκουπίδια...

Λάρισα: Γέννησε και το πέταξε στα σκουπίδια…

Aνατριχίλα προκαλεί η περίπτωση της 38χρονης στη Λάρισα που γέννησε νεκρό μωρό, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε στους γιατρούς, δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε. Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κολπική αιμορραγία, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί πλήρως και είχε αρχίσει ήδη η σηψαιμία. Παρά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εκείνη επέμενε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.
Διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου ένα αγοράκι περίπου 30 εβδομάδων στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το έριξε στον κάδο απορριμμάτων. Η οικογένεια της μετέφερε το βρέφος σε αγροτική περιοχή και το έθαψε και χθες έγινε η εκταφή του.
Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε την εξέταση όλων των εμπλεκομένων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img