Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
27.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚώστας Λύρος: «Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη…»

Κώστας Λύρος: «Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη…»

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Αποστόλη Ευθυμίου, εκφράζοντας την θλίψη του για την απώλεια ενός ανθρώπου που, όπως αναφέρει, άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στα κοινά.

Κώστας Λύρος: «Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη…»Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Μεσολογγίου που κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο, αναφέρει τα εξής:
Η είδηση της απώλειας του Αποστόλη Ευθυμίου μας γέμισε θλίψη. Σε ηλικία μόλις 57 ετών και ενώ μέχρι χθες το μεσημέρι ήταν δίπλα μας, έφυγε από την ζωή τόσο αιφνίδια.
Ο Αποστόλης Ευθυμίου ήταν μαχητής, αυτοδιοικητικός, συνεταιριστής στον αγροτικό τομέα, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, άνθρωπος ενεργός, δραστήριος και αγαπητός.
Το καλοκαίρι του 2020 τον είχα δεχτεί στο γραφείο μου με τον πρόεδρο του «Ομήρου» για να συζητήσουμε θέματα αθλητισμού όπως η επικείμενη ανακατασκευή του χλοοτάπητα, μεταφέροντας μου ταυτόχρονα την αγωνία του για την ομάδα, το Νεοχώρι, τον τόπο του…
Διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Καποδιστριακό δήμο Οινιαδών και άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στα κοινά περνώντας και από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στην οικογένειά του, στους οικείους του, απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Οινιαδίτικης γης που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη…
Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
Κώστας Λύρος
We read it in:https://karvasaras.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img