Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΥΠΡΟΣ: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 61χρονο που ζήτησε τον λόγο για καβγά της...

ΚΥΠΡΟΣ: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 61χρονο που ζήτησε τον λόγο για καβγά της γυναίκας του με τη γειτόνισσα…

Ένας καβγάς γειτόνων κατέληξε στο φόνο ενός 61χρονου στη Λευκωσία.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) όταν σημειώθηκε διαπληκτισμός της συζύγου του θύματος με μια γειτόνισσα και ακολούθησε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.
Όταν οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στα σπίτια τους, τα οποία βρίσκονται το ένα απέναντι στο άλλο, ο 61χρονος πήγε στο σπίτι της γειτόνισσας για να συζητήσουν την αιτία του καβγά.
Όπως προκύπτει από την καταγραφή που έγινε από κάμερα ασφαλείας, ο σύζυγος της γειτόνισσας βγήκε στη πόρτα και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 61χρονο ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ακόμα και όταν ήταν πεσμένος δεχόταν χτυπήματα τόσο από τον σύζυγο όσο και από την ίδια τη γειτόνισσα. Λίγο αργότερα έξω από το σπίτι έφτασαν και άλλα άτομα τα οποία άρχισαν επίσης να χτυπούν το θύμα το οποίο άφησε τη τελευταία του πνοή στην είσοδο του σπιτιού.
Η αστυνομία συνέλαβε την γειτόνισσα, τον σύζυγο της και ακόμα ένα φίλο του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img