Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: Πήγε στο ελαιοτριβείο να ξεφορτώσει ελιές και ξαφνικά πέθανε...

ΚΡΗΤΗ: Πήγε στο ελαιοτριβείο να ξεφορτώσει ελιές και ξαφνικά πέθανε…

Πέθανε 53χρονος πατέραςΟ 53χρονος πατέρας, Μανώλης Χαλκιαδάκης, “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, προχθές, Δευτέρα, το απόγευμα, αφήνοντας πίσω τα δύο παιδιά του.
Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, από τον Κάτω Ζαρό, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος, πατέρας ενός γιου και μίας κόρης, που ασχολήθηκε με το εμπόριο, ενώ ήταν πάντα ιδιαίτερα ενεργός στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τη σελίδα “Δια-SOS-τε τη Μεσαρά”.
Ο 53χρονος πατέρας ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία
Ο Μανώλης Χαλκιαδάκης ένιωσε έντονη αδιαθεσία, αμέσως μετά το ελαιουργείο όπου πήγε να ξεφορτώσει τις ελιές και ο θάνατός του προκάλεσε σοκ στους συχωριανούς του, οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε ξαφνικά ένας άνθρωπος που φαινόταν υγιής, ενώ βύθισε στο πένθος τα παιδιά του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img