Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
12.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: Νεκρός άντρας από κροτίδα στον Άγιο Νικόλαο...

ΚΡΗΤΗ: Νεκρός άντρας από κροτίδα στον Άγιο Νικόλαο…

Κρήτη: Νεκρός άντρας από κροτίδα στον Άγιο ΝικόλαοΜια κροτίδα που ήθελε να πετάξει την τελευταία Κυριακής της Αποκριάς στην Κρήτη , έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.
Ο Άγιος Νικόλαος παραμένει ανάστατος από την τραγωδία, με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε ταχύτατα σε νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες.
Στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος παραμένουν συντετριμμένοι. Μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες, αναμένεται να καταθέσουν στην αστυνομία, για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν. Ο 38χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του και πονούσε αφόρητα μετά τον τραυματισμό του. Όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε να πετάξει την κροτίδα και έσκασε πάνω του.
Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.
Λίγο μετά τις 21:30, ένας άνδρας 38 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.
Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, αλλά δυστυχώς ο νεαρός άνδρας άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.
Το θύμα ήταν με την παρέα του περιμετρικά της λίμνης του Αγίου Νικολάου, σε σημείο που ευτυχώς δεν υπήρχε πολύς κόσμος. Προσπάθησε να ρίξει την κροτίδα η οποία έσκασε στο χέρι του προκαλώντας του πολύ σοβαρό τραύμα που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

We read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img