Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
16.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚρήτη - τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ...

Κρήτη – τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ…

τροχαιο δυστυχημαΝέα τραγωδία καταγράφηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης στην άσφαλτο της Κρήτης όταν επί της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Χανίων στο ύψος της γέφυρας του Γερανίου, τρία ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 59χρονος άνδρας ενώ το ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή με τρία ασθενοφόρα παρέλαβε και τέσσερις τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti , στο ένα ΙΧ επέβαινε ο 59χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα, στο δεύτερο ένας Ρεθεμνιώτης και στο τρίτο μία οικογένεια (μπαμπάς, μαμά και παιδί).
Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις προκύπτει ότι δεν έχουν υποστεί κάποιο τραύμα που να απειλεί τη ζωή τους.
Υπενθυμίζεται ότι είναι ο δεύτερος θάνατος στην άσφαλτο μέσα σε μία εβδομάδα καθώς το περασμένο Σάββατο, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν το αγροτικό στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό στον Αποκόρωνα Χανίων.
Το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στην Κρήτη συνεχίζει να αποτελεί πληγή που “πονάει” το νησί αφού καθημερινά καταγράφεται μπαράζ περιστατικών.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img