Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚρήτη: Νέο θανατηφόρο στο Βόρειο Οδικό Άξονα...

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο στο Βόρειο Οδικό Άξονα…

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σημειώθηκε, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το μακάβριο αριθμό των νεκρών στο συγκεκριμένο επικίνδυνο δρόμο.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου, λίγο μετά τις 15:00, στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου στο ύψος του Μάλεμε, σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα, με απολογισμό μια νεκρή κι έναν τραυματία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε, όταν αυτοκίνητο με φορτηγό συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και από τη σφοδρότητά της, οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να τους απεγκλωβίσουν, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή η οδηγός του ΙΧ και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του φορτηγού.
Για πολλή ώρα, προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στο σημείο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img