Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
21.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι...

Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι…

Τη νεκρή 46χρονη γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος – Ο δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 25/06, σημειώθηκε μια ακόμα τραγωδία με δράστη έναν 55χρονο ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι.
Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ καθώς ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.
Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.
Ο άνδρας αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει. Οι αρχές τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.
Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img