Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚιλκίς – Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Άλλα τρία άτομα τραυματίες...

Κιλκίς – Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Άλλα τρία άτομα τραυματίες…

Μια ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο συνέβη σήμερα, αυτή τη φορά στο Κιλκίς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ένας 24χρονος έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Πολυκάστρου στο Κιλκίς.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στις επτά παρά τέταρτο το πρωί της Κυριακής 15 Αυγούστου στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Πολυκάστρου. Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος και επέβαιναν άλλα τρία άτομα ηλικίας 24, 25 και 26 ετών, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό των συνεπιβατών του.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και το ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείου του Κιλκίς. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img