Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΚαστοριά: Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια μικρή αρκούδα...

Καστοριά: Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια μικρή αρκούδα…

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια μικρή αρκούδα καταγράφηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Δισπηλίου-Κορησού στην Καστοριά. Μία αρκούδα με τα δυο παιδιά της αποπειράθηκαν να διασχίσουν τον δρόμο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν με διερχόμενο όχημα.
Την είδηση επιβεβαίωσε η μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση «Αρκτούρος». Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, το ένα από τα δυο μικρά αρκουδάκια έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση. Το αδερφάκι και η μητέρα του δεν χτύπησαν και είναι καλά στην υγεία τους. Το ίδιο ισχύει και για την οδηγό του αυτοκινήτου.
Ο «Αρκτούρος» αναφέρει:
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αρκουδάκι σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 28 Αυγούστου στον επαρχιακό δρόμο Δισπηλιού – Κορησού στην Καστοριά.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το άτυχο ζώο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο μαζί με την μητέρα και το αδερφάκι του. Ευτυχώς η μαμά αρκούδα με το άλλο μικρό δεν χτύπησαν, ενώ και η οδηγός ήταν καλά στην υγεία της.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img