Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
16.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚίνα: 17 νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο...

Κίνα: 17 νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο…

Τραγωδία στην Κίνα: 17 νεκροί από φωτιά σε εστιατόρια - Σοκάρουν τα βίντεοΤουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο κατά τη διάρκεια μεσημεριανού γεύματος στην Κίνα.
Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι CCTV της Κίνας, οι πελάτες βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο όταν ξεκίνησε η φωτιά.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ τα απανθρακωμένα υπολείμματα 17 ανθρώπων απομακρύνθηκαν από το κτίριο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη βιομηχανική ζώνη Changchun, η οποία είναι κέντρο κατασκευής αυτοκινήτων, σύμφωνα με ανάρτηση της επιτροπής διαχείρισής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Θανατηφόρες πυρκαγιές συμβαίνουν συχνά στην Κίνα, όπου η χαλαρή εφαρμογή των οικοδομικών κανονισμών και η εκτεταμένη αυθαίρετη δόμηση μπορεί να καταστήσουν δύσκολο για τους ανθρώπους να διαφύγουν από φλεγόμενα κτίρια.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια τεράστια πυρκαγιά στην κεντρική πόλη Τσανγκσά κατέκαψε μέρος ενός ουρανοξύστη που στέγαζε ένα γραφείο της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών China Telecom, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img