Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πέθανε ο 36χρονος δημοσιογράφος Ανδρέας Φιλιππούσης...

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πέθανε ο 36χρονος δημοσιογράφος Ανδρέας Φιλιππούσης…

Ιωάννινα: Πέθανε μόλις στα 36 του ο δημοσιογράφος Ανδρέας ΦιλιππούσηςΘλίψη επικρατεί στην κοινωνία των Ιωαννίνων και ειδικότερα στη δημοσιογραφία της πόλης με τον θάνατο του Ανδρέα Φιλιππούση σε ηλικία 36 ετών.
Ο εκλιπών ήταν ένας από όσους «έτρεχαν» την κάλυψη των ποδοσφαιρικών γεγονότων στον νομό Ιωαννίνων και ειδικά ότι αφορούσε την ερασιτεχνική του μορφή. Ήταν μέλος του ΠΣΑΤ και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Ioannina Arena.
Για την απώλεια του δημοσιογράφου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και η ΕΠΣ Ηπείρου, με τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Βρακά, και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να «εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Φιλιππούση».
Γίνεται λόγος περί ενός «ανθρώπου ακούραστου που με μεγάλο ζήλο υπηρετούσε το ποδόσφαιρο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια ενός νέου, δικού του ανθρώπου.
Καλό Ταξίδι Ανδρέα».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img