Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙωάννινα : Βρέθηκε σορός γυναίκας σε μπαούλο στο υπόγειο σπιτιού...

Ιωάννινα : Βρέθηκε σορός γυναίκας σε μπαούλο στο υπόγειο σπιτιού…

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί σε χωριό του Πωγωνίου, όταν κατά την αναζήτηση μιας 69χρονης βρήκαν το πτώμα της μέσα σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της.
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ο 55χρονος ανιψιός της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, διερευνώντας πληροφορίες ότι η γυναίκα είχε καιρό να εμφανιστεί στο χωριό, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ανηψιού της με τον οποίον συγκατοικούσαν, ενώ μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img