Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Πάνος Ηλιόπουλος...

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο Πάνος Ηλιόπουλος…

Σε ηλικία 69 ετών πέθανε ο στιχουργός Πάνος Ηλιόπουλος, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα social media η δημοσιογράφος, Ελένη Κουρτίδου, γράφοντας ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.
«Αγαπούσε τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον Στέλιο Βαμβακάρη, τον Louisiana Red, τον Πουλικάκο, την ελληνική ροκ σκηνή, το ρεμπέτικο, τα μπλουζ, τις μουσικές του κόσμου, την τζαζ. “Από τα παζάρια της Ανατολής ως τα πολυκαταστήματα της Δύσης” και από το “Jazz Club” μέχρι την “Πόρτα που ανοίγει”, οι εκπομπές του στον 9,58fm ΕΡΤ3 ήταν από τις καλύτερες μουσικές εκπομπές της ελληνικής ραδιοφωνίας. Δεν ήταν μόνο ένας μουσικός παραγωγός ο Πάνος Ηλιόπουλος, που κάποτε υπέγραφε, με αυτοσαρκαστικό χιούμορ, τους στίχους του ως Κάτος Σεληνόπουλος.
Ήταν ένας ”ρομαντικός Παραβάτης”. Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, στα 69 του χρόνια. Τον αποχαιρετάω έχοντας στα χέρια ένα από τα χειροποίητα κομπολογάκια του που μου χάρισε και ακούγοντας τη “φαντασία στην εξουσία”, με τους δικούς του στίχους για κατευόδιο εκεί που πάει “Οι μπαγλαμάδες να παίζουν Ντύλαν / κι ο Πίτερ Γκάμπριελ διπλοπενιές / ο Τομ Γουέιτς με τα κλαρίνα / και τα νταούλια να παίζουν Γιες!”» έγραψε η δημοσιογράφος.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img