Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘλίψη στον αθλητισμό: Πέθανε ο 19χρονος αθλητής του χάντμπολ Ακύλας Ζαχαριάδης...

Θλίψη στον αθλητισμό: Πέθανε ο 19χρονος αθλητής του χάντμπολ Ακύλας Ζαχαριάδης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 19 ετών άφησε ο αθλητής του Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του χάντμπολ και του ελληνικού αθλητισμού.
Ο άτυχος νεαρός παίκτης της Δόξας Βύρωνα είχε πέσει θύμα τροχαίου τον περασμένο Σεπτέμβριο στην οδό Λαυρίου και έδινε μάχη επί ένα μήνα να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:
«Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη. Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.
Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img