Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ - πέθανε ένας εκ των ιδρυτών της Θύρας 4...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΟΚ – πέθανε ένας εκ των ιδρυτών της Θύρας 4…

Μάκης Μανάβης ΠΑΟΚΣτα μαύρα “ντύθηκε” σήμερα (14/3) η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε ο “Στρατηγός” Μάκης Μανάβης.
Ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, όπως ήταν το όνομα του, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ιστορίας του Δικεφάλου, έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε ήδη, με παρόντες μόνο τα κοντινά του άτομα.
Ο Μάκης Μανάβης άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε ένας εκ των ιδρυτών της Θύρας 4.
Τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από την καθημερινότητα του συλλόγου, ωστόσο μερικές φορές έκανε τις παρεμβάσεις του μέσα από τον City of Primo 106,1.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο μυθικός «Μανάβης» δεν είναι πια μαζί μας. Το αποτύπωμά του ωστόσο θα μείνει ανεξίτηλο και η θύμησή του θα ζωντανεύει όσο η ιαχή ΠΑΟΚ δονεί τα τσιμέντα των γηπέδων
Ο Στρατηγός δημιούργησε το μεγαλείο της Τούμπας κι ενός τεράστιου λαού, θέτοντας τα θεμέλια για το τετράπτυχο: Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση. Σεβόμαστε την επιθυμία της οικογένειας να ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img