Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘεσπρωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ηλικιωμένος που αγνοούνταν για δύο μέρες...

Θεσπρωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ηλικιωμένος που αγνοούνταν για δύο μέρες…

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου από την Θεσπρωτία, καθώς μετά από δύο μέρες αναζήτησης εντοπίστηκε τελικά νεκρός, καθώς είχε πέσει σε αυλάκι με το μηχανάκι του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας είχε φύγει με το δίκυκλο από την κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε, όμως έπεσε σε ένα μεγάλο αυλάκι. Παράλληλα, οι οικείοι του ειδοποίησαν τις αρχές, επειδή ανησύχησαν για το γεγονός ότι ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί σε κηδεία συγγενικού του προσώπου.
Ο ηλικιωμένος λοιπόν εντοπίστηκε κοντά στην μονάδα που διατηρούσε, ενώ για την ανάσυρση του χρειάστηκε και η επέμβαση τριών πυροσβεστών που τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.
Έτσι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img