Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
15.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΕΡΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: αποχαιρετισμός του Δημάρχου για τον θάνατο του Κων/νου Κώη....

ΘΕΡΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: αποχαιρετισμός του Δημάρχου για τον θάνατο του Κων/νου Κώη….

Έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο Κωνσταντίνος Κώης, επίτιμος αντιπροέδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας αναφέρει “Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κωνσταντίνο Κώη από την Χρυσοβίτσα Θέρμου . Υπήρξε ένας γνήσιος πατριώτης , απλός και σεμνός στις συναναστροφές του , άριστος και ευρυμαθής νομικός , πετυχημένος οικογενειάρχης , δωρικός στην σκέψη και λιτός στην ζωή του .Ο αγαπητός μας Ντίνος Κώης που στάθηκε σε κάθε συμπολίτη μας αρωγός , που στήριξε την γενέτειρα του , τον δήμο μας , έφυγε αιφνίδια από τα εγκόσμια , αφήνοντας μεγάλο κενό στην οικογένεια του πρωτίστως και σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε , δεχθήκαμε τις συμβουλές του , την βοήθεια του , την φιλοξενία του στην αγαπημένη του Χρυσοβίτσα . Η ανάδειξη του στην υψηλότερη βαθμίδα της Δικαιοσύνης , αποτελούσε την διάκριση του ήθους και της επάρκειας του ανθρώπου και νομικού Κωνσταντίνου Κώη , που για όλους εμάς σημαίνει υπερηφάνεια , αναγνώριση και υπόκλιση στο τεράστιο πνευματικό και πατριωτικό του ανάστημα.
Εύχομαι η παρακαταθήκη του γνήσιου πατριωτισμού , της απλότητας , της σεμνότητας του εκλιπόντος να αγγίζει όλους, αφού ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του και τα δύσκολα χρόνια στο ξεκίνημα του. Στην αγαπημένη του σύζυγο Αντωνία και στα δυο του παιδιά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια !
Καλό Παράδεισο κύριε Πρόεδρε …
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img