Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανατηφόρο τροχαίο για 62χρονη στην Ε.Ο. Βόνιτσας- Λευκάδας...

Θανατηφόρο τροχαίο για 62χρονη στην Ε.Ο. Βόνιτσας- Λευκάδας…

Μια ημέρα οικογενειακής ευτυχίας ακολούθησε τραγωδία στην εθνική οδό Βόνιτσας -Λευκάδας όπου κόπηκε το νήμα της ζωής της 62χρονης Γ.Φ. από τον Πύργο.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στον Άγιο Νικόλαο.
Η 62χρονη επέβαινε ως συνοδηγός στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της επιστρέφοντας από τα βαφτίσια του εγγονιού τους που έγιναν στην Λευκάδα, όπου διαμένει οικογενειακώς η μια τους κόρη.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, πλησίον του Αγίου Νικολάου, σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα το όχημα , στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός δρόμου ενώ ακολούθησε πτώση του στα πέντα μέτρα
Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου διακομίσθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο σύζυγός της τραυματίστηκε χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img