Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
16.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗμαθία: Πέθανε ενώ οδηγούσε – Σε αρδευτικό κανάλι το αυτοκίνητο...

Ημαθία: Πέθανε ενώ οδηγούσε – Σε αρδευτικό κανάλι το αυτοκίνητο…

Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος άνδρας μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε αρδευτικό κανάλι λίγο έξω από τα Καβάσιλα Ημαθίας.
Σύμφωνα με το emvolos.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας με συνεπιβάτιδα την σύζυγό του οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο – κάθετο της ΠΕΟ Βέροιας-Θεσσαλονίκης.
O οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την πτώση σε βαθύ παρακείμενο κανάλι.
Στο σημείο επενέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας που απεγκλώβισαν τα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 77χρονου ενώ η σύζυγος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε εκπνεύσει πριν το τροχαίο από παθολογικούς λόγους (πιθανή καρδιακή ανακοπή).
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img