Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία της Ραφήνας...

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία της Ραφήνας…

Να δώσει τέλος στη ζωή του αποφάσισε ένας άνδρας περίπου 75 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με σημείωμα στην τσέπη σε παραλία της Ραφήνας.
Ειδικότερα, η σορός του άνδρα βρέθηκε στην πλαζ της Ραφήνας, δίπλα στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος και για την ακρίβεια στην παραλία Πανόραμα. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Όπως μεταδίδει το irafina, όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία καθώς στις τσέπες του άνδρα βρέθηκε σημείωμα
Η σορός μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή ενώ τα στοιχεία του άνδρα είναι ήδη γνωστά στις Αρχές Προανάκριση για το συμβάν θα διενεργήσει το Λιμεναρχείο Ραφήνας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img