Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΕύβοια: Σκότωσαν με φόλες 10 σκυλιά...

Εύβοια: Σκότωσαν με φόλες 10 σκυλιά…

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε στην Εύβοια η οποία αναφέρει ότι άγνωστοι έβαλαν φόλες και σκότωσαν 10 σκυλιά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, σε χωριό του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου άγνωστοι έβαλαν φόλες και σκότωσαν 10 σκυλιά σε όλο το χωριό.
Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι με το τραγικό αυτό περιστατικό και θέλουν να βρεθεί άμεσα αυτός που το έκανε. Όπως μεταδίδει το evima.gr τα άτυχα σκυλάκια ήταν αδέσποτα και κάποια από αυτά ήταν σε αυλές σπιτιών.
Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εδώ και τώρα όλοι οι τοπικοί φορείς αλλά και οι Αρχές να λάβουν δράση και να διαπιστώσουν ποιος έβαλε τις φόλες και εξόντωσε τα σκυλιά.
Στο παρελθόν είχαν γίνει αναφορές για επιθέσεις από αδέσποτα σε κατοίκους, ένα περιστατικό που επίσης προβληματίζει αρκετά τους κατοίκους, καθώς λίγο μετά την καταγγελία για επίθεση αγέλης σκύλων σε μητέρα με το παιδί της, στο φως έρχονται δεκάδες καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων ακόμα και μέσα στο χωριό.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img